Claus per al posicionament de restaurants a Internet

Claus per al posicionament de restaurants a Internet

La restauració sempre ha estat un sector molt estès i molts emprenedors s’animen a obrir un restaurant o un local de degustació. Però és tan important el producte que ofereixen com la seva presència a Internet –i, sobretot, a les xarxes socials–, on el boca-orella és un factor decisiu per aconseguir nous clients i potenciar la marca del restaurant. Us apropem alguns consells que ajudaran el vostre restaurant a aconseguir més repercussió en el món virtual.

El format Raw, el més professional

El format Raw, el més professional

Per a les nostres pàgines webs, xarxes socials, i per a la nostra presència a Internet en general, és de vital importància saber fer bones fotografies, però ho és tant o més el fet de saber-les tractar adequadament. Aquí és on entra en joc el format de fotografia Raw. Es tracta de la imatge tal i com la capta l’aparell, sense més: conté tota la informació captada pel dispositiu. D’aquí ve el seu nom, Raw (que vol dir “cru”, en anglès).

5 Consells per tenir un bon web

5 Consells per tenir un bon web

Les empreses que no tenen pàgina web amb prou feines tenen presència en el món digital. És tan necessari tenir un web actualitzat i a punt com tenir-lo ben endreçat, dissenyat acuradament i que no faci venir ganes a l’usuari de sortir-ne. Us aportem cinc consells que poden ser útils per a la presentació de la vostra pàgina web.

Avantatges d'aparèixer als mitjans de comunicació

Avantatges d'aparèixer als mitjans de comunicació

El principal objectiu de les campanyes de màrqueting i de les empreses que volen promocionar-se és aconseguir el major nombre d’impactes possible, per així arribar al màxim de persones i rendibilitzar la inversió feta. En aquest punt, els mitjans de comunicació –convencionals o no– hi juguen un paper d’allò més important. De quina manera ens pot beneficiar aparèixer en articles i reportatges?

Novetats sobre la protecció de dades i les connexions segures a Internet

Novetats sobre la protecció de dades i les connexions segures a Internet

S’apropen canvis per als propietaris de pàgines web. Les polítiques de protecció de dades i la seguretat a internet són el cavall de batalla dels darrers anys, i prova d’això són els canvis que les seccions de “política legal” han patit durant aquest temps. Per això, us apropem les dues darreres novetats que provocaran canvis en les pàgines web.

Els avantatges de fer servir bé els 'hashtags'

Els avantatges de fer servir bé els 'hashtags'

Els hashtags (#) de les xarxes socials, també coneguts com a “coixinets”, van néixer ja fa més d’una dècada a Twitter. D’aquí han anat saltant a totes les altres xarxes socials mica en mica. El hashtag és la millor manera d’agrupar publicacions, converses, fotografies i missatges a través d’un enllaç.

Algunes noves funcions interessants d'Instagram

Algunes noves funcions interessants d'Instagram

Si a l’última publicació donàvem alguns consells sobre l’ús dels textos i les tipografies, aquest cop us presentem alguns grups de les tipografies que més s’utilitzen en el món empresarial, en el de la publicitat, el màrqueting i el disseny web; i quins són els seus usos principals. Què és millor per a un cartell publicitari? Què va més bé per al logotip de la teva empresa? Us en fem cinc cèntims.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto