Com publicar contingut de qualitat al nostre blog

Com publicar contingut de qualitat al nostre blog

Està bé, tenim molt clar que, dins la nostra pàgina web, hem de tenir un blog actualitzat, amb contingut interessant, de qualitat, i que pugui motivar la gent a llegir-ne el contingut i mostrar una imatge nostra més professional. Però, com s’aconsegueix generar aquest contingut de qualitat?

Beneficis de ser actius a les xarxes socials

Beneficis de ser actius a les xarxes socials

Formar part de les xarxes socials no és qüestió de fer-se un perfil empresarial i no utilitzar-lo més, o molt escassament. Malauradament, moltes empreses cauen en aquest error i perden totes les possibilitats que la xarxa social els ofereix. Quins avantatges té, però, formar part activa de les xarxes socials?

Què no hauríem de fer a Instagram?

Què no hauríem de fer a Instagram?

Si volem tenir un perfil professional per potenciar la nostra marca/empresa a les xarxes socials com Instagram, hem de tenir en compte diversos aspectes molt importants que, potser a simple vista no són perjudicials, però sí a la llarga, i que hem de tenir presents a l’hora de moure’ns per la xarxa social de moda.

Claus per al posicionament de restaurants a Internet

Claus per al posicionament de restaurants a Internet

La restauració sempre ha estat un sector molt estès i molts emprenedors s’animen a obrir un restaurant o un local de degustació. Però és tan important el producte que ofereixen com la seva presència a Internet –i, sobretot, a les xarxes socials–, on el boca-orella és un factor decisiu per aconseguir nous clients i potenciar la marca del restaurant. Us apropem alguns consells que ajudaran el vostre restaurant a aconseguir més repercussió en el món virtual.

El format Raw, el més professional

El format Raw, el més professional

Per a les nostres pàgines webs, xarxes socials, i per a la nostra presència a Internet en general, és de vital importància saber fer bones fotografies, però ho és tant o més el fet de saber-les tractar adequadament. Aquí és on entra en joc el format de fotografia Raw. Es tracta de la imatge tal i com la capta l’aparell, sense més: conté tota la informació captada pel dispositiu. D’aquí ve el seu nom, Raw (que vol dir “cru”, en anglès).

5 Consells per tenir un bon web

5 Consells per tenir un bon web

Les empreses que no tenen pàgina web amb prou feines tenen presència en el món digital. És tan necessari tenir un web actualitzat i a punt com tenir-lo ben endreçat, dissenyat acuradament i que no faci venir ganes a l’usuari de sortir-ne. Us aportem cinc consells que poden ser útils per a la presentació de la vostra pàgina web.

Avantatges d'aparèixer als mitjans de comunicació

Avantatges d'aparèixer als mitjans de comunicació

El principal objectiu de les campanyes de màrqueting i de les empreses que volen promocionar-se és aconseguir el major nombre d’impactes possible, per així arribar al màxim de persones i rendibilitzar la inversió feta. En aquest punt, els mitjans de comunicació –convencionals o no– hi juguen un paper d’allò més important. De quina manera ens pot beneficiar aparèixer en articles i reportatges?

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto